Crochet - Decorations · Virkat - Dekorationer · Virkat - Inredning

Flower Mandala

Postat 2015-12-22 för första gången.

Det här är min första (och enda!) mandala-mönster som jag skapade för lite mer än två år sedan. Anna blåste verkligen liv i mönstret förra veckan när hon gjorde en Flower Mandala i olika gröna nyanser (finns bild i mönstret nedan samt på hennes instagram). 

Original post from 2015-12-22.

This is my first (and only!) mandala-pattern that I created for over 2 years ago. Anna really made this pattern come to life again last week when she made this in different green colours (check out the pattern below or her instagram for a picture).

PicfxFile (55)

Om du gillar min design, skulle jag bli jätteglad om du bjuder mig på en kopp kaffe ♥
If you like my design, I would be really happy if you bought me a cup of coffee ♥

Flower Mandala Svenska ♥
Flower Mandala English (US terms) ♥

Tänk på att jag lägger ner otroligt mycket tid och kärlek på mina mönster, det jag ber om tillbaka är att när du delar mina mönster på sociala medier hänvisar till min blogg http://www.mydiy.se samt taggar dina foton med #mydiyse och #flowermandala.

Please have in mind that I put a lot of time and effort on my patterns, so please if/when you share my patterns in social media mention my blog http://www.mydiy.se and hashtag your photos with #mydiyse and #flowermandala.

Denna vackra variant är gjord av Annimia 

This beautiful piece is made by Annimia 

7 kommentarer på “Flower Mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s