Crochet - Decorations · Virkat - Dekorationer

Easter Chick

I samband med att jag släppte första delen av min CAL ”My Spicy Ripple” för nästan ett år sedan, släppte jag denna lilla kyckling först som uppvärmning och som var passande för att påsken var runt hörnet. 

Days before I released the first part of my CAL ”My Spicy Ripple” about almost one year ago, I also released this little chicken for easterdecorations.

Om du gillar min design, skulle jag bli jätteglad om du bjuder mig på en kopp kaffe ♥
If you like my design, I would be really happy if you bought me a cup of coffee ♥

Påsk Kyckling Svenska ♥
Easter Chick (US terms) ♥

Tänk på att jag lägger ner otroligt mycket tid och kärlek på mina mönster, det jag ber om tillbaka är att när du delar mina mönster på sociala medier hänvisar till min blogg http://www.mydiy.se samt taggar dina foton med #mydiyse.

Stort tack till fina AnnaVirkpanna för lånet av den fina bilden, kika in hos henne för mängder av inspiration.

Please have in mind that I put a lot of time and effort on my patterns, so please if/when you share my patterns in social media mention my blog http://www.mydiy.se and hashtag your photos with #mydiyse.

Big thanks to AnnaVirkpanna for the wonderful picture, don’t forget to visit her blog for lots of inspiration.

3 kommentarer på “Easter Chick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s