Crochet Blankets · Virkat - barn · Virkat - Filtar

Spicy Stripe

-♥- i samarbete med Favoritgarner -♥-
Till denna bebisfilt har jag utgått ifrån min CAL ”My Spicy Ripple” och använt ränderna i slutet av den filten. Jättenöjd med hur den blev och dessutom nöjd med alla olika garn-mixer jag gjorde. Använt Soft Fun, Soft Fun Denim, Soft Fun Aquarel, Spirit och Colour Crafter, alla är Scheepjes-garner som ni hittar hos Favoritgarner.

-♥- in collaboration with Favoritgarner -♥- 
For this babyblanket I’ve used parts from my CAL ”My Spicy Ripple”. I’m really pleased with the result and especially with all the different yarns I mixed. I’ve used Soft Fun, Soft Fun Denim, Soft Fun Aquarel, Spirit och Colour Crafter, all Scheepjes-yarns that you’ll find at Favoritgarner.

PicfxFile (51)

Om du gillar min design, skulle jag bli jätteglad om du bjuder mig på en kopp kaffe ♥
If you like my design, I would be really happy if you bought me a cup of coffee ♥

Spicy Stripe Bebisfilt Svenska ♥
Spicy Stripe Babyblanket US terms ♥
 Spicy Stripe Manta de bebé
Español ♥
Spicy Stripe Babyblanket SK Slovak ♥

Tänk på att jag lägger ner otroligt mycket tid och kärlek på mina mönster, det jag ber om tillbaka är att när du delar mina mönster på sociala medier hänvisar till min blogg http://www.mydiy.se samt taggar dina foton med #mydiyse och #spicystripe.

Mönstret är inte provvirkat så om du hittar något som är tokigt maila mig gärna på my_jogeland@yahoo.se, tack på förhand!

Please have in mind that I put a lot of time and effort on my patterns, so please if/when you share my patterns in social media mention my blog http://www.mydiy.se and hashtag your photos with #mydiyse and #spicystripe.

The pattern isn’t tested so if you find something wrong, please email me at my_jogeland@yahoo.se, thank you in advance!

Denna vackra skapelse gjord i Scheepjes Stone Washed XL. This beautiful piece made in Scheepjes Stone Washed XL.

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 kommentarer på “Spicy Stripe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s