Crochet Blankets · Virkat - Filtar · Virkat - Inredning

Heliotropeghan Pattern

-♥- i samarbete med Favoritgarner -♥-

I samband med Favoritgarnerns nya lansering av garnmärkerna Pingouin och Phildar fick vi Stitchbloggers äran att testa på garnerna lite i förväg – och först nu kom jag på vad det skulle bli av det tjockare garnet Express samt Dream som fick agera ihopvirkning.

-♥- in collaboration with Favoritgarner -♥- 

In conjunction with Favoritgarners new launch of the yarn-brands Pingouin and Phildar, we Stitchbloggers got the honor of trying the new yarns a bit before they appeared in the webshop – and it was just now I got the idea of what to make out of the thicker yarn Express and Dream that got to be the yarn for joining.

PicfxFile (48)

Om du gillar min design, skulle jag bli jätteglad om du bjuder mig på en kopp kaffe ♥
If you like my design, I would be really happy if you bought me a cup of coffee ♥

♥ Heliotropeghan Filtmönster Svenska ♥
 Heliotropeghan Blanketpattern (US terms) ♥

Tänk på att jag lägger ner otroligt mycket tid och kärlek på mina mönster, det jag ber om tillbaka är att när du delar mina mönster på sociala medier hänvisar till min blogg http://www.mydiy.se samt taggar dina foton med #mydiyse och #heliotropeghan.

Mönstret är inte provvirkat så om du hittar något som är tokigt maila mig gärna på my_jogeland@yahoo.se, tack på förhand!

Please have in mind that I put a lot of time and effort on my patterns, so please if/when you share my patterns in social media mention my blog http://www.mydiy.se and hashtag your photos with #mydiyse and #heliotropeghan.

The pattern isn’t tested so if you find something wrong, please email me at my_jogeland@yahoo.se, thank you in advance!

PicfxFile (46)

2 kommentarer på “Heliotropeghan Pattern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s