Allmänt · Diverse

Perstorp Design Craftbag

Hej!
Har spenderat min helg hos Favoritgarner och är nu hemkommen fulltankad med ny inspiration. En (av många) saker som fick följa med hem är en ny virk-väska från Perstorp Design i deras nya rosa färg, en stor Sweden-bag. Jag har sedan innan en svart i samma modell som jag har med mig överallt, praktisk väska som rymmer mycket. 

Hi!
I’ve spent my weekend at Favoritgarner and now I’m home again full with new inspiration. One (of many) things that got to follow me home was a new crochet/craft-bag from Perstorp Design in their new pink colour, a big Sweden-bag. I’ve got one in black from before in the same model that I carry with me all the time, a practical bag with loads of room. 

PicfxFile (1)

Väskan kommer i olika storlekar och i mängder av färger – finns definitivt en i varje smak. Det allra bästa med väskan är att den är tillverkad i återvunnen plast, vilket gör den till ett extra bra köp. 

The bag comes in different sizes and in a lot of different colours – one for each of us. The best thing about the bag is that it is made out of recycled plastic, which makes it an even better purchase.

IMG_4388

Dessutom finns det olika tillbehör att köpa till väskan, det jag visar upp här är en innerväska i slitstark canvas samt en söt tofs att hänga på för extra detaljer. 
Surfa in hos Favoritgarner för att hitta just din favorit – jag lovar dig att du inte kommer bli besviken (risken är att du kanske kommer vilja köpa flera efter den första).

You can also choose from different items to ”pimp up” your bag, what I show you here is an inner-bag in canvasmaterial and a cute tassel to hang in the front. Check out Favoritgarner to find your favourite – I promise you’ll not be disapointed (there is a big chance you’ll end up with more than just one).

IMG_4389

IMG_4391

2 kommentarer på “Perstorp Design Craftbag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s