Crochet - Clothes · Virkat - Kläder

Pink to Envy flute top

Hej!
Äntligen kan jag visa er mitt senaste verk, en polo-tröja med vida ärmar. Som från början var ett #wip blev tillslut denna topp. Jag har använt Scheepjes Colour Crafter som jag köpt hos Favoritgarner. Det blir en lätt och väldigt varm tröja som kommer göra sig bra till hösten.

Delar du ditt alster på sociala medier tagga gärna din/dina bilder med #pinktoenvyflutetop #mydiyse så jag kan ta del av det du skapar ♥

Om du gillar min design, skulle jag bli jätteglad om du bjuder mig på en kopp kaffe ♥
If you like my design, I would be really happy if you bought me a cup of coffee ♥

Pink to envy flute top Svenska
Pink to envy flute top English (US terms)
Pink to envy flute top Slovak

Hi!
Finally I can show you this piece, a polo-shirt with flute arms. From the beginning this was an old #wip that finally a year later turned out like this. I’ve used Scheepjes Colour Crafter that I bought at Favoritgarner. It’s a warm and cozy sweater – perfect for fall!

If you share your work on social media please hashtag your pictures with #pinktoenvyflutetop #mydiyse so I can see what you’ve made ♥

IMG_5999

6 kommentarer på “Pink to Envy flute top

    1. Vad kul 🙂 Ja det står att efter du gjort polon och börjat på överdelen så fortsätter du där för att skapa en storlek som passar dig 🙂 Se till att hörnen går ihop under armarna så ska storleken bli rätt. Lycka till!

      Gilla

  1. Har nu gjort polokrage. Är på fortsättning av tröjan v3 och där blir jag fundersam. Ska bli (96st) står det, men jag får det till 92 st.
    Och på v4 ska det bli (112st), står det, och jag får det t 108 st. Har jag missat något?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s